Læs her, hvad vores  kursister udtaler, efter af have deltaget på et af vores mindfulness kurser på Mallorca

 

”Det har været rigtig dejligt! Jeg har lært meget om mindfulness og også ”tilbygninger” til det. Det har givet mig mod på at åbne op for den dybe ”brønd”. Og få hjælp til simpelthen at få anlagt en ”kloak”, groft sagt, så der ikke kun bliver fyldt lort på, men der bliver et indbygget træk-og-slip :-)”

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det her var startskuddet for min fremtid. Jeg tænker, at når mine omgivelser/bekendte er kommet sig over chokket over, hvad det her måske vil føre med sig, tænker de: ”DET VIL JEG OGSÅ”

Tusinde tak for nogle dejlige dage! Det er gået så godt og dejligt og langt over min forventning til ”det farlige ukendte”. På gensyn”.

Frisør, 33

 

”Jeg har opnået indsigt i, at jeg har brug for ro. Det vil forandre min hverdag, når jeg mediterer mere.

Det giver meget at være så tæt sammen koncentreret i 4 dage.”

Advokatsekretær, 54

 

”Min hverdag er forandret, fordi jeg er mere opmærksom og taknemmelig i hverdagen”

”Min største indsigt er at mærke egne tanker, følelser, behov og hvad meditation kan bruges til i hverdagen”

Jurist og chefkonsulent, 46

 

”Har fået gode redskaber med hjem. Har haft samtaler både med Hanne Grethe og de øvrige kursusdeltagere, hvilket har været overraskende positivt og lærerigt. Håber jeg kan ”tage det med” mig hjem”.

Førtidspensionist, 54 

 

”Min største indsigt er at mindfulness kan bruges til så meget forskelligt. Jeg har fået konkrete redskaber, f.eks. meditation. At ”drøvtygning” er min primære udfordring at arbejde med. Det vil forandre min hverdag, at jeg er blevet bedre til at koncentrere mig om en ting ad gangen, være til stede i nuet. Det mindsker mit tankemylder.”

Uddannelsesleder, 44

 

“Det bedste for mig har været at finde mit “HVORFOR”.

Selvstændig, 55

 

“Det har været godt at komme ud af den daglige trommerum og være sammen med andre med samme interesse i at få et bedre liv. Det er nemmere at slappe af, når man er i disse rolige omgivelser, end når hverdagen også skal passes.”

Specialist, 49

 

“Jeg vil på det varmeste anbefale det til andre! Det har været fantastisk! og samtidig også at dele det med min mand”.

Blomsterdekoratør og forhandler af hudplejeprodukter, 47

 

Om vores underviser Hanne Grethe

“Hanne Grethe er meget seriøs, kompetent, inspirerende, indsigtsfuld og omsorgsfuld. Hun er frisk og glad,  helt nede på jorden og er humoristisk. Hun er hjælpsom og åben og har en stor erfaring og mange ting i redskabskassen til at guide kursister til at få indsigter. Hanne Grethe er god til at  have øje for den enkelte kursist og gøre undervisningen personlig. Det er let for hende at improvisere afhængig af kursisternes ønsker og behov. Med sin rolige aura omkring sig, inspirerer hun til  ro, fordybelse og tillid til at opdage nye sider af sig selv.”