Referencer foredrag

 

“Hanne Grethe er lige så inspirerende og underholdende som Søren Østergaard fra Zirkus Nemo”

Medarbejder på OUH, Facilities Management

 

“Jeg havde en fantastisk aften, hvor jeg blev endnu mere opmærksom på at mine og andres handlinger er meget følelsesstyret.
Vi alle bør være meget mere i kontakt med vores følelser.
Jeg blev klar over at mindfulness er et rigtig godt værktøj til at mærke sine følelser efter med, hvilket kan gøre det lettere at være pårørende.
Hvis vi skal hjælpe vores egne psykisk syge, og som forening andre pårørende, er det virkelig vigtigt at vi selv er meget afbalanceret.
Så jeg blev nysgerrig på metoden, som uden tvivl vil være en god hjælp.
Tillige tænker jeg også at mindfulness kan bruges til at afstresse på mit arbejde.
Jeg ved at min datter, som er psykisk syg bruger mindfulness  i hendes spisesituationer. Det gør mig glad, at der er noget, som kan hjælpe hende”.

Heidi Andersen, Bedre Psykiatri, Nordfyn

 

“Hanne Grethe var hyret til at fortælle kvindelige erhvervsdrivende om, hvordan man skaber balance i livet som selvstændig – hvordan planlægger man sin tid og hvordan undgår man stress. Hun indtog rummet med varme og åbenhed og formåede at få deltagerne til at slappe af og åbne sig over for hinanden. Stemningen var i top, og Hanne Grethe gav konkrete råd og øvelser, som vi kunne tage med hjem. Der var mange gode pointer, og mange af os fik noget at tænke over i forhold til, hvordan vi prioriterer i vores hverdag. Nu er det op til os, Hanne Grethe har gjort sit – tak for en skøn aften!”

Christina Boel Pedersen, informationsmedarbejder, www.nordfynerhverv.dk

 

“Vi har været rigtig glade for at have Hanne Grethe på Fjordvangsskolens SFO Kompasset. Sammen med børnene fra 0.-3. klasse har du trænet mindfulness.

Mange af børnene synes det var en god oplevelse.

De yngste forstod du at fange ved at bruge fantasifulde billeder om, hvor de var.

De ældste skulle have det mere konkret, og det observerede du hurtigt, så de også fandt den indre ro, og så de endda havde lyst til at opleve det igen!”

Mange gode hilsner Helle, pædagog