METAsundhed

METAsundhed

er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens.
Det er en model, som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

Hanne Grethe er certificeret METAsundhedsterapeut fra Lars Mygind, og medlem af den internationale association IMMA.

Lars Mygind fortæller om METAsundhed:

“METAsundhed og METAmedicin er læren om de naturlige biologiske processer, som har udviklet sig gennem  milliarder af år. METAsundhed og metamedicin henleder til en anderledes og mere præcis indgangsvinkel til, hvad sygdom og helbredelse er og som tager udgangspunkt i ur biologien.

Med et er det logisk, at vi til tider får en forkølelse eller en alvorlig sygdom. Vi lærer at forstå de faser som kroppen gennemgår, når vi rammes af sygdom og har symptomer, samt den tætte sammenhæng der er mellem det psyken og fysikken. Adskillige mennesker er allerede hjulpet igennem vanskelige perioder med sygdom. METAsundhed handler om at finde den bedste behandling til, at forløse den mentale ubalance og de fysiske symptomer.”

HVAD ER METAsundhed

Meta betyder at se noget oppefra, altså det at få et større overblik, set i fugleperspektiv. Medicin betyder oprindeligt lægekunst, kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter, hvilket er den betydning, vi benytter i metamedicin.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling. Det skaber de bedste resultater, når vi kombinerer de forskellige metoder. Din krop går fra at være besværlig til, at være din egen intelligente medspiller/observatør.

 

IMMA –THE INTERNATIONAL META-MEDICINE ASSOCATION

I dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden. IMMA – The international meta-medicine association.

Når du hører eller læser om principperne i METAsundhed, vil du med det samme se, hvordan du selv samt dine medmennesker, bevæger sig igennem alle de stadier, METAsundheds modellen beskriver – uden undtagelse! Kroppens intelligens opfører sig nemlig ens i os alle sammen.

METAsundhed bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppen, med dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved, at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i.

Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør METAsundhed til gengæld, da dette værktøj hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

 

Du er velkommen til at maile eller ringe til Hanne Grethe 2347 7906 for en afklarende samtale omkring dit behov