Referencer terapi

Sådan oplever vore kunder Hanne Grethe som terapeut:

 

“Professionel og hjertelig er ikke to uforenelige størrelser hos Hanne Grethe. Hun forener dem begge på fornemmeste vis i sit terapeutiske arbejde. Hanne Grethe skaber et trygt og tillidsfuldt rum, der gør, at dét, der er svært, også godt tør kigge frem. Hun er meget kompetent og besidder både faglige ressourcer og menneskelige kvaliteter af særlig værdifuld karakter. Den hjælp, hun har givet mig er uvurderlig og har bevirket, at jeg nu kan se det meningsfulde, i det der før syntes meningsløst og ubegribeligt for mig.”

Julie, 39, konsulent

 

“Hanne Grethe er god til hurtigt at finde ind til problemets kerne.

Hendes nysgerrighed, viden og erfaring via en sublim spørgeteknik, fik det reelle problem bragt i fokus.

Hanne Grethe udviser autentisk empati, tillid og forståelse for mine problemer.

Jeg anbefaler andre at anvende Hanne Grethe som terapeut og agter selv at bruge hende i fremtiden”.

Jan, 56, kriminalassistent

 

“Hanne Grethe er en powerful kvinde, der forstår at sætte sin klient i centrum.

Hun bærer en ro, som får én til at føle sig tryg og i kompetente hænder fra første færd.

Der er omsorg og den tid, der er brug for.

Jeg følte mig set, hørt og let om hjertet”.

Bettina, 51, spirituel kvinde

 

“Hanne Grethe er en fantastisk terapeut, meget omsorgsfuld og tillidsvækkende”.

Pernille, 36, bankrådgiver

 

“Hanne Grethe var enorm dygtig til at forstå hvilke problemer og udfordringer jeg kom med og tilrettelagde mine daglige terapi/coaching sessions ud fra mine behov. Yderligere tilpassede hun programmet hen af vejen og benyttede nye metoder og tilgange alt efter behov.

Samtidig gav hun sig tid til at uddybe ting uden for programmet, hvis der var noget jeg var i tvivl om I løbet af ugen, hvilket gav mig en god ro.

Yderligere vil jeg tilføje at Hanne Grethe er en meget varm person, som samtidig udstråler ro, der bevirkede, at jeg følte mig helt tryg og afslappet fra dag et hos hende”.

“Hanne Grethe var enorm dygtig til at forstå hvilke problemer og udfordringer jeg kom med og tilrettelagde mine daglige terapi/coaching sessions ud fra mine behov. Yderligere tilpassede hun programmet hen af vejen og benyttede nye metoder og tilgange alt efter behov.

Samtidig gav hun sig tid til at uddybe ting uden for programmet, hvis der var noget jeg var i tvivlom I løbet af ugen, hvilket gav mig en god ro.

Yderligere vil jeg tilføje at Hanne Grethe er en meget varm person, som samtidig udstråler ro, der bevirkede, at jeg følte mig helt tryg og afslappet fra dag et hos hende”

K 26, brandmanager (HD A) – Retreat ophold

 

”Jeg har været overrasket over den tillid jeg følte, hvor hurtigt jeg følte mig tryg ved seancerne, og hvor hurtigt jeg overskred den vægring, jeg nok altid har haft. Det må tilskrives Hanne Grethe!”

”Henrik”, eksportchef, 51 år

 

”Jeg oplever denne terapiform som helt igennem fyldt med positiv tænkning og energi.
Den glæde det har givet mig, består i at opleve gamle traumer og begrænsninger med nye briller.
Jeg har oplevet at en gammel svigt følelse fra mine forældre, blev vendt til en gave, jeg bare endnu ikke havde pakket op.

Set i nyt lys, ved hjælp af Hanne Grethes spørgsmål og guidning, fik jeg set den kærlige hensigt, der var i det, jeg havde med mig fra mine forældre og den styrke, det havde givet mig i livet.
Endvidere ønskede jeg mere glæde i mit liv, og her hjalp Hanne Grethes måde at give terapi, med at finde tilgængelige energier i mit liv, og hjalp mig til at tage dem til mig i fuldt mål uden forbehold.
Hanne Grethe er indfølende, lyttende og god til at tage mine ord alvorligt. Hun har ikke travlt med at lave mig om, men hjælper mig med at ændre det, jeg ønsker ændret. Og det gør en forskel i min hverdag.”

Kærlig hilsen en glad kvindelig kunde, 52 år