Hypnoterapi – den moderne form for terapi – den hurtige genvej til et bedre liv

 

Hypnose er en bevidst tilstand

Hvor din bevidsthed er vendt ind i dig selv. Du sover ikke, selv om det er en naturlig opfattelse fra f.eks. tv udsendelser. Tværtimod så skærpes dine sanser med op til 20 % i hypnose, hvilket betyder, at du husker næsten alt fra sessionen. Din krop er fuldstændig afslappet, alt imens der sker utrolig meget i dit sind. I hypnose får du adgang via din underbevidsthed, til erindringer af alle de vaner og mønstre du gennem hele livet har tillært dig – gode som dårlige.

 

Du kender allerede til den hypnotiske tilstand, som når du falder i staver, hvilket kan ske midt imellem mange mennesker og meget larm. Som når du blunder uden at sove, når du mediterer, når du kører bil og pludselig bliver i tvivl om hvor langt du er nået, eller når du ser tv uden at følge med.

 

Hypnoterapi er ”terapi i hypnose”

Alle mennesker kan komme i hypnose. Ingen kan hypnotiseres mod deres vilje, og hypnosen kan efter eget valg afsluttes når det ønskes. Der er dog forskel på, hvor dyb hypnose man tillader sig at komme i. Stor betydning herfor, er valget af en hypnoterapeut, man kan have tillid til.
Jeg har gennem 4 år med egen psykoterapeutisk klinik og videreuddannelse til hypnoterapeut en bred og dyb erfaring i at skabe den tryghed, der gør det muligt for mine klienter at arbejde med fysiske og følelsesmæssige personlige udfordringer.

 

Som hypnoterapeut stiller jeg ikke en diagnose, men foretager et afklarende interview inden hypnosesessionen. Mine terapeutiske redskaber til en hypnose behandling er bl.a. regression (tilbageføring) progression (fornemmelse for fremtiden) indre barn-terapi, parts-terapi og mægling, personlig delterapi, kognitiv psykologi, forestillingsteknikker, sorgterapi, gestalt-terapi, NLP-teknikker m.m.

 

Med terapi i hypnose og den rette trancedybde, virker terapien 10 gange hurtigere end ved bevidst samtale. En behandling varer mellem 1 og 2 timer.

 

Hypnoterapi er den moderne form for terapi – den hurtige genvej til et bedre liv

 

Ring 2347 7906 og tag en snak med Hanne Grethe, om hypnoterapi er noget for dig