Referencer Business coaching:

 

”Jeg var i den situation, at jeg på mange måder var kommet i ”hamsterhjulet”.

Jeg havde en del udfordringer, men omvendt levede jeg alligevel på mange måder et privilegeret liv. Det ønskede jeg, som en del af en personlig udvikling, at ændre og derfor kontaktede jeg Hanne Grethe, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

HG har evnen til hurtigt at skabe et fortroligt og trygt rum, hvor der ikke er noget, der er ”helligt” at bringe frem. Det betyder at vi hurtigt er kommet ind til kernen i de forskellige problemstillinger, og har fået en række forhold struktureret på en for mig ny måde. Det har skabt øget fokusering og en prioritering af, hvad der er væsentligt for mig og min virksomhed. Nogle af disse værktøjer har jeg ligeledes givet videre til mine medarbejdere i håb om, at det kan give en endnu større arbejdsglæde.

Værktøjerne har for mig betydet øget effektivitet og glæde.

HG er overskudsagtig og livsglad, og det har været værdifuldt i coachingsituationen og processen i det hele taget – så ”produktet” lever til fulde op til firmanavnet ”MindfulPower”.

Med baggrund i mine erfaringer med HG, vil jeg ikke tøve med at anbefale hende til andre”.

 Fynsk direktør, 57

 

Referencer Life coaching:

 

”Min situation var således, at jeg havde dårlig samvittighed over, at jeg ikke nåede, hvad jeg skulle. Jeg følte mig stresset og følte alt for mange ting hang på mig som person.

Mødet med Hanne Grethe var en positiv oplevelse. Vi fik hurtigt skabt et trygt og fortroligt rum, hvor alt kunne blive vendt.

Jeg har fået struktureret en række forhold, og bekymrer mig ikke så meget som tidligere, uden at jeg af den grund er blevet mindre ansvarlig. De værktøjer jeg har fået med i bagagen bl.a. øget fokusering, er værdifulde og jeg tænker, at jeg også fremadrettet vil bruge HG som sparringspartner, som en del af min videre personlige udviklingsproces.

Jeg anbefaler gerne HG til andre”.

 CEO fra det østfynske

 

Referencer stress coaching:

 “Coaching samtaler med Hanne Grethe har lært mig at prioritere efter mine værdier.  Allerede efter 2 . samtale oplevede jeg , at min stress var reduceret. Jeg er blevet bedre til at være proaktiv og planlægger eks. madplan og ugentlige indkøb. Jeg beder min mand og familie om hjælp. Det er nemt. Jeg er blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er at prioritere tid til mig selv, herunder tid til fritidsinteresser. Jeg er blevet rigtig god til at sige pyt.

Jeg har allerede anbefalet Hanne Grethe til andre.”

Sekretær, Odense