Styrke og mod til at hjælpe dig selv

til at genfinde ro, livskraft og balance

 

 

Helga Nielsen og Hanne Grethe Pedersen fra MindfulPower NUNATAK, vil fremover støtte og inspirere grønlændere til at finde mod og styrke til, hvordan man kan komme videre i livet og genvinde ro, livskraft og balance, selv om man har oplevet modgang af den ene eller anden art.

 

 

Hvorfor

Vi støtter dig/Jer, til at finde styrke og mod til at genfinde ro, livskraft og balance og blive selvhjulpen. Mod til at være den du er. At opleve ægte livsglæde, vækst og overskud.

 

Hvem

Vi har erfaringer, forudsætninger og kompetencer, der gør os i stand til at inspirere og støtte i udviklings- og forandringsprocesser såvel for det offentlige som for virksomheder og private.

Vores medarbejdere har stor erfaring fra sundheds forebyggelsesarbejde i Grønland samt fra stress forebyggelse og behandling at enkeltpersoner fra bl.a. Grønland, i Danmark, herunder mindfulness, coaching, TFT og psykoterapeutisk behandling.

Vi kan hjælpe en bred gruppe af mennesker, som på forskellig vis oplever manglende trivsel. Det kan eksempelvis være personer, der har oplevet:

 

  • Lavt selvværd
  • Seksuel misbrug
  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Vold i hjemmet
  • Tanker om selvmord

 

Hvordan:

Hos MindfulPower får du inspiration og støtte i din udviklingsproces i form af inspirerende og løftende foredrag, workshops, kurser, gruppeterapier samt 1:1 personlige sessions.

Vi skaber rum for nærvær og læring, hvor det er trygt for den enkelte, at finde mod og ressourcer, til at realisere det liv, der giver den største værdi for den enkelte, og dermed for virksomheden.

Vores vision er at give den enkelte borger indsigt, viden og bevidsthed, til at lære at hjælpe sig selv.

 

Erfarne og kompetente medarbejdere:

Forebyggelseskonsulent Helga Nielsen, tidligere Uummannaq og Ilulisat nu Kerteminde

Certificeret psykoterapeut, mindfulness instruktør og stress coach Hanne Grethe Pedersen, Kerteminde.

 

Hvor:

Vi tilbyder vores ydelser i samarbejde med Jer, over hele Grønland.

 

Kursusholder sørger for lokaler, projektor, tavle og eventuel forplejning til kursusdeltagerne