Stress fri

– et liv i balance

 

Usund stress æder dig op indefra. Du kommer til at leve som i et hamsterhjul, hvor du bare sætter farten op, og håber, at du så når det, du har sat dig for. Du mister overblik og dømmekraft. Nogle personer ender med at brænde helt ud og må sygemeldes.

 

Lær hvordan du forebygger stress og sætter realiste mål, og når det, du har planlagt.

Kontrolleret stress i kortere perioder er sundt – det sætter gang i kroppens adrenalin og cortisol produktion og gør dig i stand til at præstere lidt ekstra, når det er påkrævet.

Hvis stress tilstanden kommer til at være dominerende i dit liv, er stress skadelig.

 

Gennem vore kurser og foredrag, lærer du at prioritere og planlægge efter dine værdier, og skabe balance i dit liv – fri af stress.

 

MindfulPower, med Hanne Grethe Pedersen som foredragsholder og underviser, er en kompetent og særdeles erfaren udbyder af kurser og foredrag i relation til stress forebyggelse i Danmark, på Mallorca og Grønland.

Hanne Grethe Pedersen er en af Danmarks førende stresscoaches – certificeret fra ForebygStress i Danmark. Hanne Grethe er desuden certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør.

Gennem talrige kurser og stressbehandlinger har Hanne Grethe fingeren på pulsen og stor erfaring med at hjælpe borgere, der er ramt af stress.

MindfulPower’s foredrag og kurser er en optimal mulighed for virksomheder og offentlige myndigheder, til at give ledere og medarbejdere samt borgere gode redskaber til at forebygge stress.

 

Som arbejdsgiver opnår du at have raske, effektive og tilfredse medarbejdere der trives, tager ansvar og er en værdiskabende ressource for virksomheden.

 

Bevidsthed om hvordan usund stress forebygges, skaber glade og tilfredse medarbejdere.

 

 

Kursusholder sørger for lokaler, projektor, tavle og eventuel forplejning til kursusdeltagerne

 

Ring eller mail til Hanne Grethe Pedersen for yderligere information og aftaler om foredrag eller kurser i Grønland.