I balance – fri af stress

Foredrag/workshop

 

Oplev foredrag med 43 årige Helga Nielsen fra Uummannaq.

Helga blev alvorlig ramt af stress i 2014 og har været sygemeldt i 2 år.

Indtil 2014 arbejdede Helga som Fagchef for Forebyggelse i Qaasuitsup kommunea.

Helga har haft store problemer med sin korttids hukommelse, og har været blind på sit ene øje i kort tid, på grund af stress.

Siden 2018 er Helga igen tilbage i Grønland og arbejder som forebyggelses afdelingschef i Qaqortoq.

Helga vil fortælle om sine personlige erfaringer og viden omkring at blive alvorlig ramt af stress, og hvordan hun er kommet videre. Helga er blevet fri af stress og har genvunden livskraft og balance og ser muligheder for fremtiden.

Efter sin sygemelding flyttede Helga til Kerteminde i Danmark, med sine børn, for at modtage stressbehandling hos psykoterapeut og stressbehandler Hanne Grethe Pedersen fra MindfulPower.

Stressbehandlingen, kombineret med ophold i naturen, fysisk aktivitet samt psykoterapisamtaler har været en meget effektiv vej for Helga. Allerede efter få behandlinger oplevede Helga store forandringer, og hurtigt fik hun det meget bedre.

Siden 2018 er Helga atter tilbage i Grønland og arbejder med sundhed og forebyggelse – først i Sisimiut og senere i Qaqortoq.

 

Hanne Grethe, der har været Helga’s stress coach i Danmark, vil supplere med øvelser og viden, så du kan få gode redskaber til, hvordan du forebygger stress i din hverdag.

Du vil lære øvelser til, hvordan du kan finde mod til at være dig.

 

Kontrolleret stress i kortere perioder er sundt – det sætter gang i kroppens adrenalin og cortisol produktion og gør dig i stand til at præstere lidt ekstra, når det er påkrævet.

Hvis stress tilstanden kommer til at være dominerende i dit liv, er stress skadelig.

 

Gennem vore kurser og foredrag, lærer du at prioritere og planlægge efter dine værdier, og skabe balance i dit liv.

MindfulPower er en kompetent og særdeles erfaren udbyder af kurser og foredrag i relation til stress forebyggelse i Danmark, på Mallorca og Grønland.

Hanne Grethe Pedersen er en af Danmarks førende stresscoaches – certificeret fra ForebygStress i Danmark. Hanne Grethe er desuden certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør.

Gennem talrige kurser og stressbehandlinger har Hanne Grethe fingeren på pulsen og stor erfaring med at hjælpe borgere, der er ramt af stress.

 

MindfulPower’s foredrag og kurser er en optimal mulighed for virksomheder og offentlige myndigheder, til at give ledere og medarbejdere samt borgere gode redskaber til at forebygge stress.

 

Som arbejdsgiver opnår du at have raske, effektive og tilfredse medarbejdere der trives, tager ansvar og er en værdiskabende ressource for virksomheden.

 

I balance – fri af stress

opmærksomhed på, hvordan du holder dig fri af stress

 

 

Kursusholder sørger for lokaler, projektor, tavle og eventuel forplejning til kursusdeltagerne

 

Ring eller mail til Hanne Grethe Pedersen for yderligere information og aftaler om foredrag eller kurser i Grønland.