Jeg har i en årrække hjulpet forskellige Grønlændere, gennem ophold og behandling i Kerteminde, Danmark.

I dag hjælper jeg gennem individuelle samtaler 1:1.

 

Læs her, hvordan en Karen fra Grønland, der vær været på ophold og behandling hos Hanne Grethe i Danmark, oplever hende:

”Hanne Grethe er mere end en venlig, imødekommende og støttende person. Mit første møde med Hanne Grethe gjorde, at jeg har tillid til, at jeg kan arbejde med mine egne udfordringer. På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og ikke mindst på grund af hendes personlighed, følte jeg mig tryg under hele forløbet.

I dag kan jeg bevist arbejde med, hvordan jeg kan have den positive indstilling til livet. Hvordan jeg selv kan gøre for at gøre dagen til en succes – og ikke slæbe byrden, som er sket i fortiden. I dag kan jeg rolig være mig selv, være bevidst om mine værdier i livet, og at jeg kan være i nuet (uden alle de bagtanker, man kan have, uanset hvor man er henne).

Mit liv og synspunkt til livets udfordringer er ændret siden jeg mødte Hanne Grethe – og i dag er jeg hos mig selv, der hvor jeg vil være.

På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og personlighed anbefaler jeg stort Hanne Grethe fra MindfulPower, dette enten som underviser, coach eller terapeut.

Karen fra Grønland”