Kompetente og erfarne foredragsholdere og undervisere:

 

Helga:

 

Helga Nielsen er 40 år, enlig mor til 2 og kommer fra Uummannaq.

Helga taler grønlandsk, engelsk og dansk.

Helga blev alvorlig ramt af stress i 2014 og har været sygmeldt i 2 år.

Indtil 2014 arbejdede Helga som Fagchef for Forebyggelse i Qaasuitsup kommunea.

Helga var formand for Arctic sports Greenland forbund. Hun var landtræner for Inuit sportsgrenen i Grønland.

Helga har haft store problemer med sin korttids hukommelse, og har været blind på sit ene øje i kort tid, på grund af stress.

Efter sin sygemelding flyttede Helga til Kerteminde i Danmark, med sine børn. Helga flyttede til Kerteminde for at modtage stressbehandling hos psykoterapeut og stressbehandler Hanne Grethe Pedersen fra MindfulPower.

 

Stressbehandlingen, kombineret med ophold i naturen, fysisk aktivitet samt psykoterapisamtaler har været en meget effektiv vej for Helga. Allerede efter få behandlinger oplevede Helga store forandringer, og hurtigt fik hun det meget bedre.

Helga har i Kerteminde uddannet sig på VUC og HF i Odense og undervist danske skolebørn i Inuit Games.

Helga har genvundet livskraft og livsglæde og har et stort ønske om at dele sin viden med andre Grønlændere.

I 2018 flyttede Helga tilbage til Sisimiut og siden hen Qaqortoq, hvor hun igen arbejder med sundhed og forebyggelse.

Helga fortæller om sine personlige oplevelser med at blive alvorlig ramt og syg af stress, og hvordan hun er kommet videre. Hun fortæller om, hvordan hun har genvunden livskraft og balance og nu ser nye muligheder og er blevet selvhjulpen.

 

 

Hanne Grethe:

 

 

Hanne Grethe Pedersen bor i Kerteminde, Danmark.

Hanne Grethe er certificeret psykoterapeut (4 år), mindfulness instruktør og stress coach. Hun stiftede MindfulPower i 2009.

Hanne Grethe taler dansk, engelsk og tysk.

Hun har 3 voksne børn, svigerbørn og børnebørn.

Hun har mange års erfaring som psykoterapeut og stress coach.

Hun tilbyder ophold kombineret med behandling for enkeltpersoner og grupper i Kerteminde. Naturterapi indgår ofte som et element i terapien. Hun har indtil videre haft 4 klienter fra Grønland, der har boet og modtaget behandling i Kerteminde. Desuden afholder hun kurser og foredrag omkring stressforebyggelse – med speciale i mindfulness og stress håndtering – i Danmark, på Mallorca og Grønland.

Hun har en finansiel baggrund og ledererfaring fra såvel det offentlige som det private erhvervsliv, herunder 5 år som leder af Kerteminde kommunale Ungdomsskole.

 

Læs her, hvordan en Karen fra Grønland, der vær været på ophold og behandling hos MindfulPower i Danmark, oplever Hanne Grethe:

”Hanne Grethe er mere end en venlig, imødekommende og støttende person. Mit første møde med Hanne Grethe gjorde, at jeg har tillid til, at jeg kan arbejde med mine egne udfordringer. På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og ikke mindst på grund af hendes personlighed, følte jeg mig tryg under hele forløbet.

I dag kan jeg bevist arbejde med, hvordan jeg kan have den positive indstilling til livet. Hvordan jeg selv kan gøre for at gøre dagen til en succes – og ikke slæbe byrden, som er sket i fortiden. I dag kan jeg rolig være mig selv, være bevidst om mine værdier i livet, og at jeg kan være i nuet (uden alle de bagtanker, man kan have, uanset hvor man er henne).

Mit liv og synspunkt til livets udfordringer er ændret siden jeg mødte Hanne Grethe – og i dag er jeg hos mig selv, der hvor jeg vil være.

På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og personlighed anbefaler jeg stort Hanne Grethe fra MindfulPower, dette enten som underviser, coach eller terapeut.

Karen fra Grønland”