MOD til at VÆRE DIG

Kursus der løfter borgeren og forebygger stress

 

Helga Nielsen fra Uummannaq, tidligere Fagchef for Forebyggelse i Qaasuitsup kommunea, har oplevet på egen krop at blive voldsom ramt af stress i 2014.

 

Helga Nielsen har modtaget stressbehandling hos stress coach og psykoterapeut Hanne Grethe Pedersen fra MindfulPower, Kerteminde i Danmark.

Med udgangspunkt i Helgas oplevelser og erfaringer i forhold til stress, tilbyder Hanne Grethe og Helga nu kurser der løfter og støtter borgere, der har oplevet modgang af den ene eller anden art, og trænger til et løft, med henblik på at blive selvhjulpen. Det kan være borgere der er ramt af stress eller andre livsudfordringer, der bevirker, at de har mistet evnen til at være selvhjulpen.

 

Vores kursus hjælper borgeren til at finde styrke og mod til at hjælpe sig selv til at genfinde ro, livskraft og balance – at slippe gamle begrænsninger og finde MOD TIL AT VÆRE SIG SELV.

 

Kurset forløber over 4 dage á 5 timer og vil veksle mellem oplæg og praktiske øvelser – herunder meditation og ophold i naturen.

 

MindfulPower er en kompetent og særdeles erfaren udbyder af kurser og foredrag i relation til stress forebyggelse i Danmark, på Mallorca og Grønland.

Hanne Grethe Pedersen er en af Danmarks førende stresscoaches – certificeret fra ForebygStress i Danmark. Hanne Grethe er desuden certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør.

Gennem talrige kurser og stressbehandlinger har Hanne Grethe fingeren på pulsen og stor erfaring med at hjælpe borgere, der er ramt af stress.

MindfulPower’s foredrag og kurser er en optimal mulighed for virksomheder og offentlige myndigheder, til at give ledere og medarbejdere samt borgere gode redskaber til at forebygge stress.

 

Kurset hjælper borgeren til at finde styrke og mod til at hjælpe sig selv.

 

MOD TIL AT VÆRE DIG – et liv i balance – opmærksomhed på, hvordan du holder dig fri af stress.

Ring eller mail til Hanne Grethe Pedersen for yderligere information og aftaler om foredrag eller kurser i Grønland.

 

 

Book tid