MindfulPower i Grønland

 

Vi tilbyder foredrag, kurser og workshops, der med glæde og lethed hjælper den enkelte borger til at blive selvhjulpen.

Vores vision er at give den enkelte borger indsigt, viden og bevidsthed, til at lære at hjælpe sig selv.

Vi skaber de rammer, hvor det er trygt for den enkelte at finde mod og ressourcer, til at realisere det liv, der giver den største værdi for den enkelte.

 

Helga Nielsen og Hanne Grethe Pedersen fra MindfulPower i Danmark, vil fremover støtte og inspirere grønlændere til at finde mod og styrke til, hvordan man kan komme videre i livet og genvinde ro, livskraft og balance, selv om man har oplevet modgang af den ene eller anden art.

Vi skaber rum for nærvær og læring, hvor det er trygt for den enkelte at finde mod og ressourcer, til at realisere det liv, der giver den største værdi for den enkelte.

 

Helga Nielsen fra Uummannaq er klar til at give noget tilbage til det grønlandske folk.

Helga arbejdede i 2014 som Fagschef for forebyggelse i Ilulisat og blev ramt af stress i 2014.

Helga var så syg af stress, at hun måtte lade sig sygemelde og senere opsige sit job. Helga flyttede til Kerteminde i Danmark. Gennem stresscoaching og anden behandling hos Hanne Grethe, har Helga genvundet livskraften og ser nye muligheder.

Hendes indre rejse, indsigter og forvandling er hun nu klar til at dele med alle.

Siden 2018 er Helga igen tilbage i Grønland, og har bl.a. andet arbejdet med sundhed og forebyggelse i Sisimiut og Qaqortoq.

 

Helga ledsages af Hanne Grethe, der er certificeret psykoterapeut, mindfulness instruktør og stresscoach. Hun vil supplere med øvelser, så man kan opleve på egen krop, hvordan man kan skabe forvandling i sit liv og genfinde ro, livskraft og balance. At finde mod til at realisere det liv, der giver den største værdi for den enkelte.

 

Læs mere om vores forskellige tilbud og mail eller ring til os, så vi kan lave en aftale om, hvornår vi skal komme til dig/Jer.

 

Læs her, hvordan en Karen fra Grønland, der vær været på ophold og behandling hos Hanne Grethe i Danmark, oplever hende:

”Hanne Grethe er mere end en venlig, imødekommende og støttende person. Mit første møde med Hanne Grethe gjorde, at jeg har tillid til, at jeg kan arbejde med mine egne udfordringer. På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og ikke mindst på grund af hendes personlighed, følte jeg mig tryg under hele forløbet.

I dag kan jeg bevist arbejde med, hvordan jeg kan have den positive indstilling til livet. Hvordan jeg selv kan gøre for at gøre dagen til en succes – og ikke slæbe byrden, som er sket i fortiden. I dag kan jeg rolig være mig selv, være bevidst om mine værdier i livet, og at jeg kan være i nuet (uden alle de bagtanker, man kan have, uanset hvor man er henne).

Mit liv og synspunkt til livets udfordringer er ændret siden jeg mødte Hanne Grethe – og i dag er jeg hos mig selv, der hvor jeg vil være.

På baggrund af Hanne Grethe’s erfaring og personlighed anbefaler jeg stort Hanne Grethe fra MindfulPower, dette enten som underviser, coach eller terapeut.

Karen fra Grønland”